Bedankt. Uw bericht is verzonden en wordt z.s.m. beantwoord.
Wij bellen u graag terug!

Over ons

Louis Zonneveld (1970) is een Register Makelaar/Taxateur en is ingeschreven in het SCVM Register en het NRVT, onder Kamer Wonen en Bedrijfsmatig.  Hij houdt zijn vakkennis op peil door het volgen van een permanent educatietraject. Daarnaast onderscheidt hij zich o.a. door zijn moderne werkwijze en bouwkundige achtergrond. Hij zit inmiddels 20 jaar in het vak en is sinds 2004 zelfstandig ondernemer. In 2010 heeft Louis Zonneveld Makelaars opgericht.
 
Hij heeft ervaring binnen het bedrijfsleven (makelaardij, projectontwikkeling, vastgoedbelegging) en de (semi)overheid. Dit maakt hem tot een waardevolle makelaar/taxateur met een diepe en brede kennis. Hij bezit een zeldzame mix van financiële, technische en juridische kennis. Zijn opdrachten voert hij kundig en daadkrachtig uit. Door zijn opdrachtgevers wordt hij omschreven als creatief, een uitstekend onderhandelaar, deskundig, enthousiast en sociaal. Zijn werkgebied wordt begrensd door de kuststreek, regio Alkmaar, Purmerend, Beemster, Zaanstreek en Haarlem.
 
Miranda Zonneveld-Boer (1971) is office manager. Zij is de steun en toeverlaat van Louis binnen de makelaardij en is verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer alsmede de financiële administratie. Inmiddels heeft Miranda ruim 25 jaar ervaring. Na afronding van haar Schoevers- en boekhoudopleiding, is zij oorspronkelijk begonnen als directie secretaresse. Vervolgens heeft zij zich ontwikkeld tot een breed inzetbare office manager, die alle voorkomende werkzaamheden professioneel uitvoert. Sinds 2010 werkt Miranda met Louis samen binnen Zonneveld Makelaars.