Bedankt. Uw bericht is verzonden en wordt z.s.m. beantwoord.
Wij bellen u graag terug!

Verkoop & verhuur

Het verkopen of verhuren van woningen, bedrijfsgebouwen, winkels, beleggingspanden en (ontwikkel)gronden, kent voor ons geen geheimen. Onze specialiteit is adviseren en bemiddelen met betrekking tot “bijzonder” onroerend goed. Voorbeelden hiervan zijn:
  • Exclusieve objecten waarbij de marketing en bemiddeling maatwerk vereist.
  • Incourante objecten waarbij het proces vlot getrokken moet worden door opvallende marketing, technische metamorfose e/o bestemming verruiming.
  • Een grondstuk met ontwikkelmogelijkheden of een object met herontwikkelings-mogelijkheden.
  • Object in de “stille” verkoop: opdrachtgever wil verkopen, maar heeft geen haast en kiest daarom voor een low profile aanpak.
  • Beleggingspanden.
  • Maatschappelijk vastgoed.

U wilt als opdrachtgever Uw onroerend goed snel verkopen of verhuren en tegen de juiste voorwaarden. Wij zetten onze creativiteit, commercialiteit en ruime ervaring in om de transactie voor U te realiseren. Eventueel werken wij samen met andere makelaars, taxateurs, bouwkundigen (bouwtechnische rapporten), milieudeskundigen (grondonderzoek, schoon grondverklaring en energielabels) en aanverwante dienstverleners. Bij deze collegiale samenwerking blijven wij voor U het centrale aanspreekpunt en de onafhankelijke procesbegeleider.

Geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek kan dan van gedachten worden gewisseld over Uw specifieke situatie en de eventuele rol die Zonneveld Makelaars daarin kan vervullen.